1/35 anonim válasza:
kert: terület virágokkal
udvar: az meg udvar :D sima zöld terület
2/35 anonim válasza:
Kert az megművelendő terület, udvar meg közlekedésre és tárolásra szánt terület.
3/35 anonim válasza:
Kert = veteményes, plusz virágok, ha virágos kert, gyümölcsbokrokkal, fákkal akkor gyümölcsös kert. Tehát egy olyan terület ahol megtermelsz valamit.
Az udvar pedig pázsitos, esetleg térköves terület ahova beállsz az autóddal stb
4/35 anonim válasza:
Az még hagyján! A kertelés és az udvarlás között micsoda különbség van! :-)
5/35 anonim válasza:
A kertelés és az udvarlás között micsoda különbség van! :-)
6/35 anonim válasza:
Miquel, a válaszodnak csak egy baja van, hogy nem nekem jutott eszembe! :D
Kösz a kellemes ébredésért...
Kérdező, bocsánat az offért! :)
7/35 gomzoli válasza:
A kert az udvarnak a megművelt része.
8/35 anonim válasza:
a lusta nagyvárosiaknak mindkettő bevan füvesítve,nekünk az udvar füves,a kert meg tele van ültetve minden hagyományos konyhai kellékkel,és nem kis kertünk van...
9/35 anonim válasza:
nem tudom ki hogy van vele,de a kertben ritkán van virág,mert az egy külön dolog,hogy virágos-KERT,mert nekünk,és minden más embernek,ahol csak szétnézek az udvarban a pázsit mellett,vagy a pázsit körül van a külön virágos-KERT,attól hogy benne van a KERT szó,az még nem a kertben van...
10/35 anonim válasza:
úgylátom itt sok a nagyvárosi,amiről már írtam,mert tényleg,ők nem tudják mi a különbség,biztos a bevásárlóközpont rádiójában hallottak róla valamit,és aztán meg itt okoskodnak,ennyi az összes gond a nagyvárosiakkal,meg a közömbösség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!