Aljzatbeton téma, mennyi a különbség? Hogyan érdemes?
Figyelt kérdés
20 m2-t kell aljatbetonoznom,5-6 cm vastagon,tehát nagyjából 1 m3-t.Estrich előrekevetből kb 90 zsák kellene.Ha vennék cementet,meg finom sódert,akkor az mennyibe jönne ki kb.?
Estrich lenne 60 ezer körül
2014. márc. 31. 19:40
1/4 anonim válasza:
1 m3 sóder ára és 3 q cement ára. Nálunk 5 eFt 1 m3 sóder és a cement 12-14 e ft, azaz 17-20 e Ft-ból meg lehet az anyagot úszni.A bedolgozás munkadíja egy 2-as max.Nem tudom mire rakja az aljzatbetont, de jó lenne víz és hőszigetelni, ebben az esetben hálózni is kellene.Akkor viszont elég lenne a 4 cm vastag betonréteg.
2/4 anonim válasza:
- Én mindenképpen tennék bele betonhálót.
- Viszont megérdeklődném, hogy mennyiért hoznak ki kész betont, mert lehet, hogy jobban megéri.
3/4 anonim válasza:
A kész beton ilyen kis menyiségben csak földnedves betont érdemes hozatni.,mert az nem olyan drága. Viszont azt is kell keverni vízzel, tehát ha erre lenne hely, akkor érdemesebb a sóder és a cement.
4/4 anonim válasza:
Én kész betont hozattam mixerrel.
Nálam annyit engedett le amennyi kellett, és a többit meg vitte máshová.
Csak el kellett húzni meg simítani.
Nincsenek szállítási költségek, nincsen rumli, nincsen kosz, nem kell betonkeverő, és nincsen maradék sóder meg maradék cement stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!