200x200 és a 200x220as paplanhuzat közt mennyire feltünő a különbség? 220as paplanom van, de olyan huzat amit szeretnék, csak 200asban van. érdemes megvennem?
Ha a paplan hossza 2 méter húsz centi,azt hogyan tudja beletenni egy 2 méter hosszú huzatba?
Az 200x200-as huzat szélessége és hosszúsága is két méter,
a 200x220.-as huzat két méter széles,és kettő méter hosszú. A paplan is ekkora.
Éppenséggel bele lehet passzírozni, csak látszani fog, hogy a paplan nagyobb, mint a huzat...
Nem fog szépen beleilleni!
Paplanhuzatnál elég nagy különbség az a 20 cm!...
Kár volt olyan paplant vásárolni, ami nem szabványos méretű, mert az ágyneműhuzatokat általában szabványos méretű ágyneműkhöz gyártják.
Több lehetőséged van :
1.) Varrass (vagy varrj) egyénileg ágyneműhuzatot a paplanodra...
2.) Vegyél szabványos méretű (egy személyes) paplant!
(Ezt erősen javaslom, mivel a kétszemélyes paplan nagyon nem praktikus, a pároddal egész éjjel egymásról fogjátok lerángatni!)...
3.) Varrasd kisebbre a paplanodat...
4.) Nézz körül a Vaterán, ott több szép ÚJ! ágyneműhuzat kapható ilyen méretben is, ráadásul OLCSÓN!!!
(Én 1 hónapja több garnitúrát vettem, nagyon elégedett vagyok velük.)
Igen, feltűnő a különbség. Pont 20 cm.
Nem tudom van-e Metro áruház a közeledben, de ott szokott lenni ekkora takaróra huzat. Flanel. Kérdezd meg tőlük.
szia!
én még fekete huzatot nem nagyon láttam, ha olyat szeretnél akkor inkább varrass!!
de találsz teszveszen is ilyet, az 8 részes garnitúra és olcsóbb....
és itt is sok fajta van mindig lehet kapni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!