Mit lehet ne tenni? Dől a víz mindenhonnan! (Fürdőszoba felújítás)
Nincs egy hete, hogy kész lett az új fürdőszoba, teljesen újra lett építve a vízvezeték és csatornarendszer is. Néhány napig nem volt semmi gond, de ma miután lejárt a mosógép, arra kell bemennem a fürdőre hogy úszik minden. Jön vissza a víz a közpinti összefolyónál (vagy én nem tudom mi a neve), a zuhanynál, a wc sem működik rendesen. Mondom megnézem kint az udvaron azt a vackot ami annál a csőnél van ami vezeti ki a szennyvizet a házból. Leemeltem a tetejét és ömlött ki a víz. Persze mind folyt vissza a ház alá. Gondolom ott lehet valami dugulás, vagy fogalmam sincs, mert már ott sem folyik el a víz. Azelőtt ilyennel sosem volt probléma. tanácstalan vagyok, egyedül vagyok itthon. Férfi nincs a háznál. Próbáltam valami vízvezeték szerelőt elérni, de senki sem veszi fel, vagy épp nem vállal munkát az ünnepek miatt.
Most gyakorlatilag még a wct se lehet használni.
Mihez kezdjek most? Volt valaki hasonló helyzetben?
Megőrülök!
Hol laksz? Budapesten létezik a Gyorsszolgálat, csak éppen nagyon megkérik az árát a javításnak (nekem zárba törött kulcs miatt kellett az ajtónál mindent kicserélni két éve karácsonykor, megkérték az árát).
Köszönöm a válaszokat!
Vidéken vagyok a Balatonnál.
Röhej ez az egész. Egy vagyont elkértek a szerelők, egy pici fürdőért és akkor ez történik. Természetesen az illetőt sem lehet utolérni aki felelős volt a munkálatokért.
Poton 25.000-ért megoldódott a problémám. Sikerült találni egy olyan dugulás-elhárítás céget aki vállalta, hogy még ma kijön.
Adtak számlát, amit majd benyújtok a biztosítónál. Mást nem nagyon tudok tenni.
Én is arra gondoltam, hogy törmelék kerülhetett be, amiatt lett dugulás, de a szakemberek szerint más volt a gond. Nem álltam le vitázni, azt hangoztatva, hogy évek óta nem volt ilyen probléma, mert örülök hogy most minden rendben. Mindenesetre a kivitelezőhöz is volt egy két keresetlen szavam.
Köszönöm szépen azoknak akik válaszoltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!