Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hogyan csináljam meg a kerítés...

Hogyan csináljam meg a kerítésemet? 15 m hosszú kerítést szeretnék 2m magas betonyp lapokból. Az alap és a függőleges oszlopok (40x40) kb.2 m-enként megvannak.

Figyelt kérdés
Milyen vastag betonyp lapot érdemes venni? Hány sor 20x40-es zártszelvényt rakjak be vízszintesen? Mivel és milyen sűrűn rögzítsem? Kell-e felületkezelni? Bírja az erős szelet? Egyéb észrevétel? Ötlet? Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.

2014. márc. 18. 15:08
 1/4 anonim válasza:

[link]

Nézegess itt körbe vagy menj fel a weboldalukra de akár irhatsz nekik levelet hogy segítsenek ők szakértők és tuti segítenek mert kell nekik a vásárló :D

2014. márc. 19. 22:15
 2/4 anonim válasza:

Amúgy én ha csinálnék akkor 2,5m magas kerités oszlopot vennék azt leásnám 40 centi mélyre és 210cm kint lenne ahhoz 3 feszitő dróttal azt a rombuszos fajta dróthálót feszíteném rá 180cm-ist plusz a 200cm magasságban kifeszítenék rá még egy kis szögesdrótfonatot.Fontos hogy a két végén feszítő oszlopokat tegyél a fő oszlop két keritésselmegeggyező vonalában így a szelet is bírni fogja.

Remélem tudtam segíteni az első voltam üdv.

2014. márc. 19. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
oszlopok közé kell egy beton csík vasalva, ami körül öleli az oszlopot, hogy ne süllyedjen meg és ne dőljön meg
2014. márc. 21. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
járda szerű ás azon ülhet a köztes betonlap
2014. márc. 21. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!