Szeretnék belevágni én is egy központi fűtés rendszer építésbe. Hogy kezdjem el?
Kedves kérdező! A mostani új rajzod meg már túl van komplikálva! Fűst vissza vezető termo meg ilyenek. Én nem egy alkalommal csináltam ár fűtést vegyes tüzelés által. neked egy szét választott rendszerben kéne gondolkoznod, ez a leg egyszerűbb és költség hatékonyabb. sima puffer helyett én egy hőcserélős 100- vagy 120 literes tárolót szerelnék fel, a tárolónak a 100-120 liter vizét fűtené a vegyes kazán, természetesen a biztonsági hőcserélő beépítésével amiről az előbbi kommentemben írtam, szóltam. a másik részét a csőkígyós rész lenne a radiátoros kőr. így mind a két kör zárt és szét van választva. most nincs időm rajzolni róla vázlatot mire is gondolok de hét végén ha időm engedi meg teszem.
üdv: fűtés szer...
Köszönöm,kíváncsian várom,de egy dolog az biztos, és ez így is marad,az h nyitott rendszer lesz!
Miért van túl bonyolítva? csak az van benne ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!