Dave005 kérdése:
Konnektort köthetek sorosan felfűzve?
Figyelt kérdés
Egy régi konnektort arrébb tennék, mert ahol van semmi hasznát nem veszem.Így hosszabbító helyett 5 konnektort fűznék sorosan egymás után. Nagy teljesítményű cucc nem lenne rákötve. (TV, STB, modem, media lejátszó, házimozi.)2014. jan. 21. 16:07
1/8 anonim válasza:
ha tényleg SORBA akarod kötni sokra nem mégy vele!
5 dugaszoló aljzat SORBA kötve, 230 V~ hálózati feszültséget feltételezve, aljzatonként 46 V feszültséget fog szolgáltatni, feltételezve, hogy egyszerre üzemeltetve, azonos teljesítményű (W) fogyasztót csatlakoztatsz hozzájuk!
Javaslat: ha lehet, inkább PÁRHUZAMOSAN kösd őket egymás után.
2/8 anonim válasza:
az #1-est kiegészítve megkérdezem tőled: biztos, hogy te ennek neki akarsz állni ilyen ismeretekkel?
3/8 anonim válasza:
Jól leírták a lényeget, annyit tennék még hozzá, hogy életvédelmi szempontból sem kéne sorba kötni őket.
4/8 anonim válasza:
...Bár szerintem a kérdező sem konkrétan soros kapcsolásra gondolt, hanem egymás után rákötni párhuzamosan(!) a vezetékre 5 aljzatot, ahogy az elosztóban van.
Ha valóban így érted, akkor nyugodtan, de legalább másfeles (mm^2) vezetéket használj.
5/8 anonim válasza:
Szerintem inkább szakember segítségét használja, mielőtt valakit vagy saját magát kinyírja.
6/8 bamboochatheone válasza:
Amíg nem villanyszerelő addig nincs felelősség rajta ha valakit ezzel megöl. Viszont a védővezetőt csak párhuzamosan kötheted.
7/8 anonim válasza:
Szerintem a 4. válaszolónak van igaza, valójában párhuzamosan akarja kötni a kérdező.
8/8 anonim válasza:
az egymás mellé bekötve, meg a sorbakötve NEM ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!