Szekszárdon hol tudok kis mennyiségben (értsd 2-3 vödör) sódert vásárolni?
ekkora mennyiségben, nem forgalmazzák!
1. megkéred vmelyik szekszárdi lakost, akinek a háza előtt, ill. a kertjében látsz sóder-rakást, hogy segítsen ki ezzel a mennyiséggel.
2. ha betonozáshoz kell, veszel az építőanyag telepeken, vagy a Praktiker, Baumax stb. hasonló építőanyagot forgalmazó üzletben, kész-betont. (25 kg-os zsákokban kapható és csak tiszta víz kell a felhasználásához. 30L. beton mennyiség elkészítéséhez, kb. 80-90 Kg. mennyiségű zsákos kész-beton kell)
Ahogyan előttem is írták vödrökkel nem szoktak foglalkozni, sőt még sok helyen 0,5m3-el sem foglalkoznak.
Ha betonozni szeretnél bemész az obiba és veszel zsákos betont.
Köszönöm a válaszokat, de nem betonozni kell, hanem a csirkéknek. Mert kell a bögyükbe apró kavics, de az udvarukon nem tudnak annyit összeszedni, amennyi kell az emésztésükhöz.
Fél köbméterrel meg nem szeretném meglepni őket... :D vagy veszek a 10 mellé, még egy 500 darabot.
Folyamatosan nézegetem a sóderkupacokat az utcán, de sehol sem láttam még...
Nem tudsz valami kisebb (maszek) építőanyagboltot, ahol van sóder? Felénk egy ilyennél lehet vödörre is venni, igaz, a köbméterárhoz képest drágán.
De különben ha bemész néhány tüzépre, hogy kellene 2 vödörrel, akkor 3-ból 2 helyen azt mondják, hogy ott van, vigyél, nem kell fizetni, nem kérnek el 20 Ft-ot.
TÜZÉP-MÖZS Tüzelő és Építőanyag Kereskedés
7100 Szekszárd, Palánki út
(30) 385 8191
Ad
Építőanyag a LEGJOBB áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!