1/12 anonim válasza:
lehet, de elég önző egy életmód szerintem :/
2/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne önző?
2013. nov. 24. 20:08
3/12 anonim válasza:
ha a saját telkeden van az építmény akkor igen.
4/12 anonim válasza:
Mert csak magára gondol. Nem tesz a társadalomért, nem érdekli semmi, csak az ő kis saját élete. Viszont legalább bio életmódot él és nem zsigereli ki a természetet:D
5/12 anonim válasza:
A saját telkén, birtokán úgy él ahogy akar. Más kérdés, hogyha van valakinek ilyen kb. 40 milás erdeje, akkor miért kényszeríti magát a nyomorba. Nekem hiányozna a dolgozószoba, a könyvtárszoba, a villany stb.
6/12 anonim válasza:
Legálisan lehet, de elég nyomorult sors. A néni biztos hippi.
7/12 anonim válasza:
Azért önző, mert nem vesz fel hitelt és nem pörgeti a gazdaságot és nem adózik.
8/12 anonim válasza:
Az viszont bizonyosra vehető, hogy a hölgy nem aggódik, hogy az ukránok elzárják-e télen a gázcsapot. Nyugis élet lehet, ha csak az istenek fincogtatnak... és nincs senki aki fogást tudna találni rajtad...
én speciel irígylem, de már annyira elkényelmesedtem, annyira zselé vagyok, hogy nem cserélnék vele...
9/12 anonim válasza:
A néni biztos remete! Nem vagyunk egyformák. ő biztos élvezi hogy egyedül van, egy erdő mélyén! Én lehet megijednék ha túra közbe találkoznék vele:D
10/12 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy építek egy hasonló kis házat, de normálisan rendezem be. :) Természetesen ehhez ki kell menni egy olyan vidékre, ahol a néni is nyugodt szívvel vágott bele (anglia)
2013. dec. 16. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!