Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Lehet így élni legálisan?

Lehet így élni legálisan?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 24. 18:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
lehet, de elég önző egy életmód szerintem :/
2013. nov. 24. 18:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne önző?
2013. nov. 24. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
ha a saját telkeden van az építmény akkor igen.
2013. nov. 25. 12:19
 4/12 anonim válasza:
Mert csak magára gondol. Nem tesz a társadalomért, nem érdekli semmi, csak az ő kis saját élete. Viszont legalább bio életmódot él és nem zsigereli ki a természetet:D
2013. nov. 25. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
A saját telkén, birtokán úgy él ahogy akar. Más kérdés, hogyha van valakinek ilyen kb. 40 milás erdeje, akkor miért kényszeríti magát a nyomorba. Nekem hiányozna a dolgozószoba, a könyvtárszoba, a villany stb.
2013. nov. 26. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Legálisan lehet, de elég nyomorult sors. A néni biztos hippi.
2013. nov. 26. 22:17
 7/12 anonim válasza:
Azért önző, mert nem vesz fel hitelt és nem pörgeti a gazdaságot és nem adózik.
2013. nov. 27. 07:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Az viszont bizonyosra vehető, hogy a hölgy nem aggódik, hogy az ukránok elzárják-e télen a gázcsapot. Nyugis élet lehet, ha csak az istenek fincogtatnak... és nincs senki aki fogást tudna találni rajtad...

én speciel irígylem, de már annyira elkényelmesedtem, annyira zselé vagyok, hogy nem cserélnék vele...

2013. dec. 6. 10:19
 9/12 anonim válasza:
A néni biztos remete! Nem vagyunk egyformák. ő biztos élvezi hogy egyedül van, egy erdő mélyén! Én lehet megijednék ha túra közbe találkoznék vele:D
2013. dec. 16. 10:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy építek egy hasonló kis házat, de normálisan rendezem be. :) Természetesen ehhez ki kell menni egy olyan vidékre, ahol a néni is nyugodt szívvel vágott bele (anglia)
2013. dec. 16. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!