Hogyan oldjam meg a bejáratot? (btw, hülye ötlet? Titkos hely)
Szóval.
Szeretném kibővíteni a "területemet".
Sokszor tapasztaljuk a barátnőmmel azt a problémát, hogy amikor nyaralni megyünk, vagy lemegyünk a nyári pihenőhelyeinkre, vagy sátorban kell aludnunk, vagy fizetnünk kell a szállásért. Én már unom.
Arra gondoltam, hogy veszek zártszelvényeket. És 2x2x2 méteres kockákat ások le a földbe, ami ponyvával lesz bélelve, belül pedig összekapcolt L vasakból áll majd a kocka, esetleg csövekből vagy szelvényekből, amelyik olcsóbb.
A ponyva lezárná a dolgot kívülről, belülre meg berendezném úgy, mint egy letisztult modern szobát.
Minimális költségeket szánnék a dologra.
Kietlen helyekre telepíteném, erdőkbe, faluk szélébe, gazos, bokros területekre. Talán többet is.
Több probléma is felmerült, de ezeken kívül jónak tűnik a dolog, az egyik a szellőzés, amit ideiglenesen nyitható szellőzőkkel oldanék meg, a másik, és egyben a legnagyobb probléma a bejárat. Elég nagynak kell lennie, de álcázni is kell, hogy tényleg soha senki ne férjen hozzá,csak mi amikor ott vagyunk.
Egyrészt azért is csinálom, mert sokszor vágyom magányra, elvonulnék 1-2 napra. Másrészt azért is, mert egyre kevésbé érzem biztonságosnak főleg a magyar társadalmat. Egyre több a csöves, stb. Engem is kisemmizhetnek a bankok, egy be nem fizetett büntetés miatt is elvehetik a lakásomat, utcára kerülhetek.
A másik, hogy ezekben a kis helyiségekben felhalmoznék olyan 1-2 heti kaját, pár karton ásványvízet, rizst, tartós, száraz kajákat, konzerveket, aszalt gyümölcsöket is.
Ha nézel TV-t láthatod, hogy házakat is lopnak. Komplett házakat.
Szerinted mennyi ideig lenne meg? Szerintem ideig-órákig.
Én maradnék a fizetős szállásnál, ott több az esély, hogy amit otthagyok, azt ott is találom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!