Hogy lehet AutoCad-et telepíteni úgy, hogy a, , c''-re ne pakoljon semmit? Beállítom, hogy a D-re rakja, de mégis rak a c-re is, amin max 1G hely van. Ötlet?
sajnos vannak programok melyek rendszerfájlokat pakolnak a c: -re, nem igazán tudsz mit tenni. Sajnos ezen okból nem tudom én sem telepíteni a CAD -et 8de már beszereztem egy nagyobb merevlemezt).
A beállításokban nézz körül, hogy milyen könyvtárak adhatók meg pl.: ideiglenes (TMP) állományok, minta fájlok, sablonok, helye.
Esetleg megteheted, hogy az oprendszer mappáít (pl. dokumentumok mappa, TMP és TEMP ideiglenes fájlok mappája) áthelyezed és lesz hely, vagy ha csak a rendszerpartíció kevés, megnöveled partícionáló programmal (Acronis Disk Director Suite,partition magic stb)
XP-n hely felszabadítás a c -n:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Köszönöm!
Találtam egy programot,csak épp nem magyar,és nem szeretnék globális problémát,így ha tudnál segíteni,akkor megköszönném.
EaseUS Partition Master
Kb 30G-t raknék át a ,,D,,-ről.
sajnos nem ismerem a programot!
jelöld ki a partíciót amit megnövelnél.
Keress olyat, hogy
increase free space -partíció növelése.
Majd tovább, jelöld ki melyik partícióbol vegye el a helyet és tovább.
Valahogy így néz ki, de a progit nem ismerem.
itt egy vido:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!