Hogyan építsek csarnokot a föld alatt?
A hétvégi házunk nagyon kicsike és folyton feltörik, ezért szeretnénk a föld alá egy 100-120 nm-es csarnokot építeni.
Az építkezést a hétvégi házból szeretném megoldani, kocsival hordanánk el a földet, amit lehet, körbedöngölnénk, zártszelvényekkel támasztanánk ki a födémszerkezetet.
A szigetelés egyenlőre nem fontos. Meg lehet ezt így csinálni?
Nem merjük rendesen megépíteni a pincét, mert feljelentenek minket, hogy illegális. Lakótérnek rendeznénk be, ahova nem törnek be.
Nem vagy egy műszaki ember ugye?:)
Ne haragudj nem bántani akarlak, de ekkora baromságot is rég halottam:)
Eleve ha jól értem te/ti szeretnétek megépíteni a "csarnokot". Most tekintsünk el az egyéb műszaki akadályoktól, koncentráljunk csak a földmunkára.
Ti akarjátok kiásni? Mivel? Ásóval?:) Meg ti akarjátok kocsival elhordani a földet?
110 nm-es alapterülettel és 2,2-es belmagassággal számolva az 242 köbméter kitermelt föld.
Ez 14 ilyen teherautónyi mennyiség ám!:)
Hát ez nem igaz !
Végre egy jót nevettem !
Én is csináltam már hülyeségeket (a saját építkezésünk során , és persze fizettem is érte ) , de ez viaszi a pálmát !
Gondolj arra ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!