A kályhát a szombán égőnek érzem?
Figyelt kérdés
Szóval az a problémán hogy olyan égőnek érzem azt hogy fával fütök, égőnek számit hogy fát kell vágni és begyujtani?2013. okt. 22. 23:25
1/22 anonim válasza:
Ha begyújtasz, akkor persze, hogy égő a kályha, hiszen ég benne a tűz. Na jó, a viccet félretéve miért lenne ciki? Manapság a gáz magas ára miatt és az alacsonyabb fűtőértéke miatt egyre többen állnak vissza fával történő fűtésre. Egy kandalló vagy cserépkályha még hangulatos is, nem égő. Inkább örülj, hogy van mivel fűteni, valakinek sajnos ez sem adatik meg.
2/22 A kérdező kommentje:
Hát én azért érzem égőnek mert voltam haveromnál és ők gázzal fütenek , mikor régen barátnőm volt vendég akkor is kicsit égőnek tartottam! Kösszi a választ megprobálom nem annak érezni! :)
2013. okt. 22. 23:35
3/22 anonim válasza:
Én speciel alig várom, hogy házam legyen, és legyen benne kandalló, vagy kályha. Egyáltalán nem gáz. Sőt mostanában nagyon sokan rákaptak!
5/22 A kérdező kommentje:
Okés Köszönöm a válaszokat! :)
Biztos én túlozom el a helyzeteket! :)
2013. okt. 22. 23:46
6/22 anonim válasza:
Kicsit "régimódi", dehát valahogy fűtened kell
7/22 anonim válasza:
nekem is kandallókályha van a szobámban, és nem égő hanem egyenesen menő. Aki jön hozzám az kivétel nélkül belefeledkezik a tűz látványába,főleg sötétedés után :) Egyébként meg a hőérzetet össze sem lehet hasonlítani, a fa és gázfűtés között a fafűtés javára.
8/22 anonim válasza:
Egy jópofa kandalló szerintem is fasza. Amúgy meg a meleg a lényeg, szóval lehet ronda is, csak ne fázzatok:P
9/22 anonim válasza:
régi munkahelyemen volt fatüzelésű kályha én szedtem ott fát vágni ,begyújtani , + nézni ahogy ég a fa imádom a tűzet ott lobogott a láng ropogott a fa nagyon állat volt nincs benne semmi égő dolog
10/22 anonim válasza:
Fázni, vacogni, dideregni -az nem "égő"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!