Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Tetőtéri alaknál hogy a...

Istiii11 kérdése:

Tetőtéri alaknál hogy a legegyszerűbb megoldani az esővédelmet?

Figyelt kérdés
Mert csak árnyékolástechikai cuccokat találok Velux ablakhoz, de elég kellemetlen, hogy elmész otthonról, és arra mész haza, hogy szétázott a szoba, mert volt egy jó kis zápor, amit előre nem láttál. Kösz a tippeket előre is.

2013. szept. 30. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy jól működő tetőablak nem ázik be, ezért nem kapsz hozzá külön esővédőt!

Nézesd meg egy szakival (bár magad is ellenőrizheted hol ázik be), aztán ha szükséges, akkor csere!

2013. okt. 1. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, félreértettél, ezek viszonylag új ablakok, nem "úgy" áznak be. Arra gondoltam, hogy ha nyitva hagyod az ablakot szellőztetésnél, és véletlenül közbejön egy zápor, akkor oldalról beesik az eső, és ez ellen szeretnék valami megoldást:)
2013. okt. 2. 01:12
 3/5 anonim ***** válasza:

"Arra gondoltam, hogy ha nyitva hagyod az ablakot szellőztetésnél, és véletlenül közbejön egy zápor, akkor oldalról beesik az eső, és ez ellen szeretnék valami megoldást"

Akkor miért nem ezt írtad a kérdésben?

Motoros ablakmozgatás + nedvesség érzékelő.

Szerintem.

2013. okt. 2. 06:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy félreérthető lenne a kérdésem, mindenesetre köszönöm a választ és a tippet.

Ez elég költséges megoldásnak hangzik, de minden csak nézőpont kérdése:)

2013. okt. 2. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne hagyd nyitva vazze, ennél egyszerűbb és olcsóbb nincsen. Ennyi.
2017. márc. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!