Vörösfenyőből, vagy vasbetonból olcsóbb felépíteni egy 50 méter magas kilátót?
Komolyan nem értem, te tényleg azt gondoltad, hogy:
1. Nem egy építészt bíznék meg vele?
2. Nem kérném ki szakemberek véleményét építés előtt?
3. Nincs meg hozzá a saját telek?
Nem akarlak megbántani, de nem tudom minek nézed a másikat?! Csak egy hozzávetőleges árra voltam kíváncsi - a többi, ahogy írtam is, az én dolgom. De remélem most már tiszta.
Feltesz az ember a gyakorin egy kérdést, az hétszentség, hogy jön pár ember, aki olyan dolgokkal kezd foglalkozni, aminek vagy részben, vagy egyáltalán nincs köze a kérdéshez. Vicc...
Kedves utolsó előtti, ha panelproli vagy, és szó szerint nem látod a lakásod előtti fától az erdőt, akkor ne kérdezz baromságokat. Ennyire nem lehet valaki fantáziátlan, ez tiszta szégyen... :)
A többi kommentelőnek valóban köszönöm a válaszát, több üzenetet ne írjatok, a kérdést ezennel lezárom.
80 méteres szélerőmű alapjába kell 45 000m3 beton 1m3 durván 20 000Ft. Te jelen esetben 50méterest akarsz, gondolom nem, létrát akarsz a kilátódhoz :), tehát nyugodtam számolhatsz a kilátódra minimum 2x-er 3x-er ennyi pénzt.
Kérdésed alapján kib. egy buta ember vagy, esetleg 1 kő gazdag ütődött lottó nyertes, aki gyorsan meg akar szabadulni a nyereménytől :)
Nos nem elsőre alkottam, bár a kérdésed alapján is megtehettem volna :)
Javítsál ki ha tévednék, de szerintem nem vagy sem anyagilag, sem pedig szellemileg felkészülve egy ilyen beruházásra.
Ennek ellenére remélem tévedek veled kapcsolatban, bár kétlem...
Remek örülök neki, hogy 100 millió Ft számodra nem tétel. Ennek ellenére ne haragudjál, de még mindig erős kételyeim vannak, hogy akár a 10edét előtudnád teremteni!
"Utolsó: miért ne kaphatna rá bárki engedélyt? Nem a városokban kell építtetni, hanem a civilizációtól távol, egy gyönyörű szép helyen."---pl. erre a 10-es jól megválaszolt, miért nem úgy van csak fogod magad és építesz! Te ezt semmibe vetted, az előtte levő hozzászólásokat is leszóltad. Erre utalt, hogy kétlem szellemileg felkészült vagy.
"Kérdésed alapján kib. egy buta ember vagy, esetleg 1 kő gazdag ütődött lottó nyertes, aki gyorsan meg akar szabadulni a nyereménytől :)"
Rájöhettél volna legalább a " :) "-ból, hogy ez a poén kategória, ezek szerint nem sikerült!
Egy szónak is száz a vége,
téged tovább nem etetlek!
"3. A "civilizációtól távol gyönyörűszép helyen" meg végképp nem fogsz engedélyt kapni, másrészt az a terület is valakié, ha más nem akkor a magyar államé, nem lehet csak úgy hobbiból építgetni rájuk."
Szerinted ezt válaszolta meg olyan ritka jól a 10-es? Akkor te még vak is vagy, vagy simán átsiklasz fontos részleteken, mert erre én meg ezt írtam:
"3. Nincs meg hozzá a saját telek?"
Ha nem olvasod el, amit írok, akkor mégis mi jogon szólsz be ismét? Szerinted ez (már megbocsáss) nem téged minősít? Oltod itt ismeretlenül a másikat, meg "kib.aszott" szavakat vágsz hozzá, és a nyavajás smiley-ddal a végén akarod elbagatelizálni, mert szerinted ez rendkívül vicces! Gratulálok, tényleg poéngyáros fickó lehetsz.
Már csak azt nem értem, hogy ha tudtál (az elején legalábbis) normális választ adni, akkor miért kell "vicceskedni" (WTF???) a legvégén?! Akkor csak simán szóltál volna be, és leírlak, mint a többi ismeretlenül arcoskodó kis buta hülyegyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!