Telek árak mostanság, mi várható pár év múlva, árcsökkenés?
Egy városban (Tiszaújváros) szeretnénk építkezni majd és kb egy 1000 nm2-es telket vennénk, mennyi lenne az ára?
Jó helyen, kertvárosban, vagy szélén..
Néztem, de nem találtam egyenlőre ilyen telket, viszont tudnom kéne mire számítsak, mennyi pénz kell ahhoz.
Keresd az eladó táblákat , nézd a Magyar Bazárt , a helyi hirdetési újságot , az internetet , menj ki arra a területre , ahol mostanában házak épülnek , kérdezősködj , de adhatsz fel magad is hirdetést ( internet , újság ).
Lehet , hogy telket nem találsz azonnal , de több információd lesz , tisztába jössz az árakkal.
Az országos ingatlanirodákkal nekem eladóként rossz tapasztalatom van , de lehet , hogy a vevőket jobban kiszolgálják.Mindenesetre a kizárólagos szerződéseik elég szemetek.
Azt , hogy Magyarországon mi lesz pár év múlva , azt senki se tudja , mindegy , hogy ki mit magyaráz.
Elvileg felfelé kellene menniük a földáraknak , ahonnan meg elvándorolnak az emberek , ott lefelé ,viszont a föld gazdasági krízisben a pénzhez képest jobban tartja az árát.
Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!