Várható a közeljövőben DDR3-as memóriák esetén árcsökkenés?
Figyelt kérdés
Vagy felesleges is arra várni, hogy lejjebb menyen az áruk?2013. máj. 24. 15:33
1/5 anonim válasza:
ezt elorre nehez megmondani, mivel nem latunk elorre a jovobe h mi fog tortennni, en szemelyes velemenyem szerint lessz arcsokkenes
2/5 anonim válasza:
Fölfele megy az áruk ahogy figyelem. Régebben 4500 forintért vettem 4GB-ot, most 7000 forinttól kezdődik ahogy jól látom.
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem. A memóriaárak azért szöktek fel, mert a gyártók megegyeztek, hogy csökkentik a termelést. Nekik nem is érdekük növelni, mert így nagyobb a hasznuk. Érdekes egyébként, hogy ilyenkor mindenki tojik a kartell törvényekre.
4/5 anonim válasza:
Szerintem globális árcsökkenés nem igen.
Egyes webshopok akciózhatnak,meg egyes gyártók lejjebb vihetik az árakat,de összességében én arra tippelek,hogy a DDR3 árak már nem mennek vissza a "megszokott" szintre.
5/5 anonim válasza:
inkább felmegy ott a példa ddr2-re kifizethetetlen 8gb ddr2-árából veszel egy jó videókártyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!