Szerződésmintát, ahhoz linket, vagy csak infót küldeni valaki?
Figyelt kérdés
Térköveznék hamarosan és (egy esetleges későbbi vitát elkerülendő) szeretném, ha a szomszéd írásban adná, már most, még a munka megkezdése előtt, hogy a háza mögötti csurgáshatárra (tehát az én majdani térkőszegélyem és az ő háza közé) kavicsot rakhassak majd. Tudna valaki valamilyen mintát küldeni, hogy mit érdemes leírnom/aláíratnom vele?tegnap 16:54
2/2 A kérdező kommentje:
Hasznos a link! Ment a pipa, köszi! Legalább már tudom, hogy "Hozzájárulási nyilatkozat" amit keresek. Viszont egyelőre nem találtam közte olyat, ami akár hasonló is lenne. Ezek inkább öröklésre vonatkozó, tulajdoni hányadra vonatkozó lemondónyilatkozatok, meg gyermek táboroztatási engedélyek. :) Ha nem lesz jobb, akkor ezek alapján kell majd valamit összeraknom, de még bizakodok, hogy hátha még ír valaki valami hasznosat.
tegnap 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!