Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ács mester napi 50-et kér egy...

Ács mester napi 50-et kér egy egyszerű melléképület felépítéséért, ez reális?

Figyelt kérdés
Mondjuk Ő is tervezi meg. A segédje napi 30-at kap. Mit gondoltok erről?

jan. 16. 16:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Hol lehet ilyen olcsón ácsokat találni? Aki persze jó is?
jan. 17. 07:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne nem napibér hanem munka után fizetni.

Elhúzhatják fél évig is, egyébként az ár reális.

jan. 17. 09:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Kb 60 négyzetméteres melléképületet állítólag kb 10 munkanap alatt fognak felépíteni"

Erre nem kell amúgy engedély vagy valami egyszerűsített bejelentés.

Szerintem amúgy átlagos bérezés ez, jó világ lett az építőiparban. Sokan szakembert se találnak, kénytelenek maguk megcsinálni szinte mindent.

jan. 17. 21:00
 14/15 anonim válasza:
49%

Én egy 50 nm-es hatalmas kocsibeállóra fizettem 250 ezret 4 éve a melósoknak igaz 3 nap alatt megépítették. Ha nem húzzák el a melót akkor reális.

Ez 2 óra zsaluzás, 2 óra betonozás (mixer betonnal) 2*8 óra ács munka és 3-4 óra bádogos munka (cserepes lemez+csatorna)

Minden függ a munkásoktól meg a kért melótól itt is lett volna "komplett" ajánlat.

Terepet én rendeztem, látszódó fa szerkezet ezért gyalulni/kezelni kell 2m3 fenyő fűrészáru gyalulva lazúrozva várta őket.

jan. 19. 08:14
 15/15 anonim válasza:
100%
Ja hát 4 éve sok minden olcsóbb volt. Ugyanazok a munkások, ugyanerre valószínű legalább 1 milliót kérnének ma már.
jan. 20. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!