Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 50 négyzetméternyi vegyes...

50 négyzetméternyi vegyes falazatú építmény bontatása céggel, hulladék elszállítása saccperkábé mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
jan. 11. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
3-6 misi
jan. 11. 09:44
 2/9 A kérdező kommentje:

"3-6 misi"

Kedvenc két ősvezérem: Huba, Szameg! 👀

És csak a hulladék szállítás mennyi lehet?

jan. 11. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Hulladék elszállítása a drága benne.
jan. 11. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
2-3 millió, de ez függ az országrésztől is. Itt borsodban szólsz a braziloknak, ingyen elviszik a komplett tetőt, ablakokat, ajtókat, csatornát. Utána a gépnek csak a csupasz falakat kell ledönteni és konténerbe pakolni.
jan. 11. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:

40-60000 ft egy 8 m3-es építési törmelékes konténer, aminek ára cégenként eltérő. Szorzd ki hány m3 a sitt, pakolásra egy kisgépes min 15000/ órát kér + kiszállás, ezután még elrendezi a területet, 8-10 órával számolhatsz.

Egy segéd munkás napi 30000 alatt nem dolgozik, bontásnál egy fő kevés. Bár a kisgépes valószínűleg a falakat is eltudja bontani

jan. 11. 14:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Asszem nekiallok magam szabadidomben. Szepen leszedegetem a cserepeket, ezeket a faanyagokkal, nyilaszarokkal, fem hulladekkal egyutt szepen rendezve kirakom, meghirdetem ingyer' brazilok csak elviszik. A falakat kalapaccsal, vesovel, feszitovassal darabolom, talicskazom a kihelyezett kontenerbe. Betont (nem vasbeton, kb csak a jardak) ilyen kezi legkalapacsfelevel csak fel tudom darabolni?

Lehet, hogy ramegy egy honapnyi szabadidom, de legalabb skippelhetem a konditermet. :D Csak a bontokalapacs-vesogep berletert fizetnek meg a kontener kihelyezes/szallitasert, esetleg villany kikoteseert egy villanyszerelonek. Igy csak megall 1 millanal, nem?

jan. 11. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért akarod lebontani, annyira rossz állapotú? Bontott téglát, cserepet amúgy még el is lehet adni szépen megpucolva, vagy felhasználhatod te is. Faanyagot el lehet tüzelni, vagy állapottól függetlenül beépíteni máshova. Vasanyagot is fel lehet hasunálni. Én se fizetnék ki milliókat bontásra.
jan. 11. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem éri meg a bontott anyagok tisztítása, válogatása, őrizgetése. Ha azt az időt, amit ezzel eltölt az ember a munkahelyén használná fel, akkor 2-3x több pénzhez jutna.
jan. 12. 10:31
 9/9 A kérdező kommentje:

"Miért akarod lebontani, annyira rossz állapotú?"

Igen, kis gagyi haziko, gazdasagi epulet, helyukre uj hazat epittetnek.

jan. 12. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!