Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Milyen anyaggal tudnám kipótolni?

Anti2200 kérdése:

Milyen anyaggal tudnám kipótolni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy van egy emelet ami nincs befejezve csak a gerendák vannak fel rakva és a tető a tetején. Lent lakunk jelenleg és kellene folytatni felöl a munkálatokat, csak nem tudom, hogy a fagerendál közötti réseket(falat) miböl rakjuk ki?

Mit ajánlotok? Túlzásnak gondolom a tégla/habtéglát mivel statikai szempontból semmilyen szerepet nem töltene be.

tegnap 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Gipszkarton nem opció? Én voltam olyan egyszintes házban, ahol simán csak az volt felcsavarozva, persze így nem volt járható a tetőtér.
tegnap 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Miből vannak a födémgerendák?
tegnap 21:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Fából vannak a gerendák, és arra fel is van húzva a tető, csak ugye mivel fent nincs semmi ezért jelenleg csak a fa gerengákon áll és valamivel ki kellene tölteni a helyett amit kívülről le lehet majd gletelni míg belül rá lehet helyezni a gipszkarton t.
ma 02:16
 4/5 Noren1989 ***** válasza:
Födém, tető, padlàs. Ezeket a fogalmakat érdemes lenne tisztàzni magadban.
ma 05:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk lambéria van és ez fölött nikecell illetve üveggyapot.

Fel nem lehet menni de gerendakon lehet közlekedni.

ma 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!