Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szerintetek átvert mindket...

Takács Ágnes 2 kérdése:

Szerintetek átvert mindket mindket a betongyár??? C20/25 betont rendeltünk.Több millió forintot fizetünk ki és C12/15, és C8/10 betont kaptunk. És nem hajlandók semmit csinálni laboratóriumi vizsgálatok is készültek.

Figyelt kérdés

dec. 17. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Simán elhiszem. Engem is megpróbáltak, de én nem előre, hanem akkor fizettem, amikor már kint volt az anyag. Így tudtam tárgyalni.
dec. 18. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Kaptatok valami papírt róla? Számla? Mikor, milyet, mennyiert? Ha igen felkell őket jelenteni. Először is nekik szólni, hogy megteszitek a szükséges lépéseket hogy a pénzt vissza adják, vagy cseréljèk ki. Ha semmi választ nem kapsz irány a hatóság.
dec. 18. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem átvert, hanem hibásan teljesített. Szállítóleveleken mi áll?
dec. 18. 05:11
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem a kivitelezo baxta el? Ha pl nem locsolja rendesen, akkor is gyengulhet a beton.
dec. 18. 06:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért lett átvéve? Hogyan derült ki? Miből lett véve a minta? Az remélem megvan, hogy a labor csak akkor hiteles, ha a gyártósorról veszik le a mintát! Egyéb esetben bármi történhetett azzal a betonnal közben.
dec. 18. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!