Födèmszigetelèst hogy javítsam ki?
Sziasztok. Ide is megèrkeztek a mesterek szigetelni, sajnos nem voltam otthon.
Mikor felmentem a padra èszrevettem , hogy a pàraàteresztőt fordítva tettèk le(wtf) , vègig 117 nm2- en.
Ugye össze nincs ragasztva , csak fedèsben egymàsra hajtva.
A kèrdès: kinlódjak vele hogy fordítsam àt a fóliàt ,
de ugye akkor szabni kell újra . Vagy hagyjam így , mert nagyobb kàrt okozok ha összetaposom a gyapotot.
Nyilvàn így annyi funkciója van a pàraàteresztőnek, hogy a port fogja fel max.
Dupla sàrpadlàs van alatta.
"Ès ha nem lenne pàrazàró alatta?"
Akkor vissza kéne szedni az egészet, venni párazáró fóliát, azt az illestésnél ragasztani és utána vissza rakni a szigetelést. Ha felszívja a párát kuka az üveggyapot.
Èrtem.
Ès abból nem lesz gond hogy fordítva van felrakva a pàraàteresztő a gyapotra?
Így elvileg a pàra nem jut àt rajta. Elvileg ezèrt van.
Úgy tudom úgy van kitalàlva , hogy a pàra àtmegy rajta, de visszafele màr nem engedi a vízcseppeket, ezàltal a szigetelèst pàramentesìtjük.
Mivel nekem fordítva van fent, nem engedi àt a pàràt így a gyapotra csapódik vissza, sőt ha esetleg van beàzàs az is àtmegy rajta.
Elvileg! :D Javítsatok ki ha nem így van.
Nem az a legnagyobb baj, hogy a páraáteresztő fóliát fordítva tették le, hanem hogy saralt padlásra parazarot és közetgyapotot tettek...
Kérlek 2 év múlva ellenőrizd a sár alatti deszkák állapotát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!