Hogyan kell bejárati ajtó felett rögzíteni az ablakot?
Figyelt kérdés
Van egy régi fa ajtó ami fölött van egy ablak és ezt le szeretném cserélni. Vettem műanyag bejárati ajtót egyik helyről de ott nem volt olyan méretű ablak ami nekem kellett volna, igy az ablakot máshol vettem meg .A tok vastagsága egyezik a kettőnek és a szélessége is . A kérdés az, hogy amikor beépitem az ajtót és tenném fölé az ablakot,azt mivel rögzítsem hozzá az ajtóhoz, vagy a kettő között kell valami szigetelés vagy valami?nov. 14. 16:21
1/2 anonim válasza:
Soroló lécnek hívják. Bepattan mindkettőbe és nem engedi lecsúszni egymás síkjából. De mivel nem egyforma profil, ha külön vetted akkor ez nem játszik. Vagy "H" soroló is jó, ugyan az a funkciója. Egyébként össze kell csavarozni őket, tehetsz közé Pur habot is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
nov. 14. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!