Fiatalon építkeznél olyan helyre, ahol nincs közmű?
Nincs szennyvíz, és gáz sincs.
Buszmegállóig legalább 30-40 percig kell gyalogolni. Télen az út szélén.
Oké, de milyen élet az, ahol semmilyen szórakozási lehetőség meg semmi nincs a közelben? Meg aztán a feleség főállású anya. Attól a gyereknek még rossz lesz, amikor nagyobb lesz, hogy nem tud önállóan közlekedni.
Inkább költöznék egy jó helyen lévő lakásba.
Nem.
Az egyetlen kivétel az lenne, ha gazdálkodni akarnék, de még abban az esetben is inkább város/falu közelében tenném. Csak lakni a semmi közepén nem éri meg. A közművek egy része pótolható, de ennek jelentős költségei vannak. Illetve ahogy más is írta, az építkezés ugyanannyiba fáj ott is.
Biztos, hogy nem. Nem laknék a semmi közepén
Használt ingatlant venni normális helyen olcsóbb, mint újat építeni a semmi közepére, és értékállóbb is. Minek az újépítésű, ha csak az isten háta mögött tudsz telket venni hozzá...
Szóval csak azért vagyok lepontozva mert én vagyok a válaszadók közül az egyetlen aki ilyen helyen lakik? 🤔
Elmondom, hogy a nagylanyomat sem kell hurcolni, szerencsére elég okos ahhoz, hogy busszal közlekedjen, és kapaszkodjatok meg, barátai is vannak 😱
Kérdező, most lehet hogy meg tudnátok oldani, de képzeld el azt a helyzetet amikor ott van a gyerek aki mér tudna egyedül suliba menni meg onnan vagy buliból hazajönni, de nem lehet, mert a hajnali téli sötétben nem szeretnéd ha ott gyalogolna ennyi ideig a semmiben, ahogy éjjel se tudna hazajönni biztonsággal. Minden alkalommal amíg jogosítványt nem tud szerezni addig nektek kell hozni vinni a buszmegállóig legalább.
Aztán előfordul olyan, hogy az egyikőtök beteg, a másik meg nincs otthon mert dolgozik. A nők is szoktak betegek lenni főállású anyaság alatt is. Mégis hogy oldjátok meg?
Az, hogy esetleg a lakott terület szélén van és valamennyit gyalogolni kell a házak között a buszhoz, vonathoz, az teljesen átlagos. Az én gyerekeimnek is a vasútállomás kb. 30-35 perc a városon keresztül gyalog, de a buszmegálló itt van 5 percre a háztól. Mi se a város közepén lakunk, de már itt probléma volt amikor a kocsi szervízbe került, hogy hogyan oldjuk meg a 3 gyerek ide-oda juttatását, hiába voltam otthon velük főállású anyaként.
Ahogy már írták, ha láttok arra esélyt, hogy arrafelé fejlődik a város, akkor OK. De komolyan gondolod, hogy a gyerekedet minden alkalommal majd hozni, vinni fogjátok mindenhová amíg felnőtt nem lesz?
Kizárólag akkor vállaltam volna be ilyesmit ha annyi pénzünk van, hogy abból egy kacsalábon forgó palotát lehet építeni a semmi közepében, amire nem lenne elég hely a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!