Építkezés vagy pár éves ház vásárlása?
Figyelt kérdés
Korábban építkezés volt tervben, most viszont lenne egy 2-3 éves ház eladó. Bár nem minden úgy van, ahogy én terveztetném, de az építkezéstől azért tartok és nem tudom mennyi idő alatt lenne kész egy ház. Szerintetek melyik jobb döntés?okt. 8. 13:25
1/2 anonim válasza:
Mivel nem tudni, hogy Vitya meghosszabbítja-e az 5%-os építési áfát, így nem vágnék bele, ha nem tudom az esetleges plussz kiadásokat fedezni. Idén év végén jár le. Csak emelje fel 10%-ra, már bődületesen megdobja a kiadásokat.
2/2 Katona Dius válasza:
Ha olyan a ház, hogy meg tudod oldani az átalakításokat, vagy bele tudsz törődni, hogy úgy marad, akkor semmiképp nem kezdenék építkezni. Hacsak 2 hónap alatt nem tudod felhúzni a házat (ami szerintem nem megoldható).
Plusz ahogy húzódik az építkezés, úgy növekednek az alapoanyagok árai is folyamatosan. A kész házat meg egyben kifizeted és kész.
Vagy vársz még egy kicsit és keresel olyan eladó házat, ami teljesen tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!