Bármelyik MVM irodában tudok intézkedni vagy csak a területileg illetékesben?
Figyelt kérdés
Távolabbi riodákba van több szabad időpont!okt. 3. 20:47
2/8 A kérdező kommentje:
Hogyhogy? Mármint akkor mehetek? Nem szeretnék 120 km-t kosikázni, ahol majd egy "hölgy" bejelenti, hogy nem tud velem foglalkozni.
okt. 3. 20:56
3/8 A kérdező kommentje:
Amit kinéztem, az egy posta? Az megbízható hely MVM-ügyintézéshez?
okt. 3. 21:00
4/8 anonim válasza:
Amennyire néztem,nincs sehol kiírva,hogy a területileg illetékes irodába kell menni. Én is a szomszéd megyébe tervezek menni, ha már egyszer abban a városban dolgozom,nálunk meg nincs.
5/8 anonim válasza:
Én is ezt hittem, aztán csak mert pár utcával arrébb lakom mint mások, nekem ugyanazon településen egy másik irodába kellett átmennem ügyintézésre, mert oda tartozom a címem szerint.
6/8 anonim válasza:
Majd ma délelőtt kiderül mert 8-ra van időpontom,viszont Székesfehérváron csak egy irodájuk van, ami Fejér megye, én meg Veszprém megyei vagyok,csak épp itt dolgozom, így egyszerűbb .
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem meg 8:20-kor derül ki ;)
okt. 4. 03:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!