Megéri manapság Magyarországon építkezni? Tudom, sok mindentől függ, de mégis érdekelne.
Figyelt kérdés
okt. 1. 14:42
11/12 Meton válasza:
Nem a forint a gond. Tudomásul kell venni, hogy egyre több külföldi akar náluk házat venni, vagy építeni. Az áraknak is igazodni kell a német árakhoz, mert az anyagot nekünk sem adják olcsóbban. Egyébként Németországban és egész Európában szerintem mindenhol megszaladtak az árak.
12/12 anonim válasza:
Felujitani olcsobb de kompromisszumot kell kotni.
2 szintes , fél szuterénes ház kb 35 millio ahol én néztem. Csak egy üres telek 10 millio és a maradék 25ből nem huzol fel egy szerkezetkész két szintes házat fél szuterénnel még úgy sem hogy ebben nincs semmi belső munkálat, se szigetelés.
15 éve 20 milliobol lehetett 100m2 házat építeni. Akkor megérte és építkeztek is. Most ugyan ez 65 millio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!