6 méteres deszkát mivel hozzak haza a tüzépről?
Figyelt kérdés
Kellene vagy 5 darab zsalunak, de semmibe nem fér be/rá, amire még igen, nagyon durva a szállítási költség.szept. 27. 18:21
1/8 anonim válasza:
Én ilyeneket autó tetőcsomagtartóján is mindig elvittem.
2/8 anonim válasza:
Sima auton 4m-t el tudsz vinni.
5m mar elegge necces mert nagyon tulnyulik elol es hatul is. 6 m az mar erosen balesetveszelyes kategoria.
Tuzepen vagd kette, vagy vagassad kette. Akkor felfer.
Zsaluzasra sztem nm baj ha nem egy 6mes deszkad van.
3/8 anonim válasza:
Egyebkent nalunk a fatelep 7e Ft-ert szallit. Legutobb Kaplar fateleprol rendeltem videkre kb 12e- szallitassi koltseggel. Nem olcso de nem is neveznem durvanak.
5/8 A kérdező kommentje:
Most az tényleg nem gáz, ha ketté vágom?
szept. 28. 13:02
7/8 A kérdező kommentje:
Mert később az illesztésnél a beton csíkos lesz.
szept. 28. 13:57
8/8 anonim válasza:
#7: Hát illeszd rendesen. Amúgy meg ha van is valami hiba egy kőműves kalapáccsal vagy egy betonvésővel pikk-pakk levered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!