Hogyan lehet helyreállítani? A TÖBBI LENT!
Van egy 110m2-es tanyánk ès el kezdett süllyedni, az utca fronti falon már 1-2cm-es a repedés, de hiába a javítás, mert tavaly nyáron elkeztèk kitermelni az erdőt az utcában azóta folyamatos nagy munka gèpek járnak+hálózat fejlesztés volt a dèmásznál ès pont a ház azon rèszen turták fel a filannyoszlopot ahol a ház fala is van.Hívattunk kèt szakembert már azt mondták, hogy az egèsz ingatlant alá kell injektálni aminek az ára kb. 3 millió forint is lehet ekkora ingatlan esetében, de sajnos öszintèn nem engedhetjük meg magunknak ezt az összeget. Az erdèszeti munkák napi szinten mennek ès olyan erős zörgèssel vannak, hogy folyamatosan rosszabb lesz csak.
Hogy tudnánk olcsóbban de strapabíróan helyreállítani?
Nem tudunk másik házat sem venni.
Bármilyen segítő tanácsot elfogadok.
Kiasod az alapot es beontesz ala betont. Egyszerre kis reszeket szabad csak csinalni. Keress ra, hogy alabetonozas, tuti lesz sok leiras.
Kerdes, hogy van e alapja a hazatoknak. Ha valyog, akkor nem biztos.
Teglat csak nem tettek a foldre. Esetleg annak van alapja talan.
Az is teny, hogy ha hozzaepitettek, akkor gondolom a falak nincsenek osszekotve es most masznak el egymastol.
Hol reped amugy? Nem ott ahol talalkozik az ujabb a regivel?
Igen ott reped.
A talajtól felfelé hat sor tègla van utána jön a vályogból èpült fal. Lefelé a földbe hogy èpitettèk azt nem tudom mert nem ástam ki.
Hát akkor ássad ki egy kis részen, különben nem tudod, hogy mit lehet csinálni.
Igazából azt se értem, hogy adtak neked árajánlatot az injektálásra ha azt se tudják, hogy mi van a fal alatt a földben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!