Mobilgarázs mérete szerint 5 m hosszú 4 m széles, biztonsággal befér egy Toyota Corolla Verso ami 4,46 hosszú?
Figyelt kérdés
Úgy értem a billenő kapu stb, miatt a netto beltérbe befér e? Sajnos hosszabb garázs nem nagyon fér el az udvaron. Én úgy számolok ha elől koppig beállok még akkor is marad hátul 40-50 cm.júl. 31. 16:51
2/8 anonim válasza:
Matektanárod valahol sír a boldogságtól...
4/8 anonim válasza:
Nem kérdez hülyeséget, mert a billenőkapunak kell belül hely, amikor átfordul vízszintesbe.
50 cm nem árt ha van a kocsi feneke és a kapu széle között. Vagy mindig tolatva kell beállni.
5/8 A kérdező kommentje:
4-es. [link]
Ez a kép alapján a billenő kapu legalacsonyabb magasságában is szerintem nem érinti az autó hátulját. De valóban nem árt ha van még pár centi. Végülis abban maradtam, hogy elég lesz az 5m.
aug. 1. 12:51
8/8 A kérdező kommentje:
7-es miért ne? automatás motorsat szeretnék!
aug. 1. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!