Honnan érdemes trapézlemezt rendelni, illetve milyen vastagság ami megfelelő?
Figyelt kérdés
Műhely felett és egy kis terasz felett lenne, összesen kb 60nm. Fontos továbbá, hogy ezen keresztül kellene eljutni a padra, tehát jobb lenne, ha nem lenne papírvékony. 0,4 vastagságú már elegendő lehet? Vagy 0,5-6 kell?júl. 22. 11:16
1/5 anonim válasza:
Hpgy érted, hogy ezen keresztül kell eljutni valahova? Tehát közlekednenek rajta? Nekem 0.5 mm-esből készült a mellékepület teteje, a funkciójat ellatja, de pl egy helyen behorpadt, mikor ráléptem építés közben. Ha rendszeresen járnak rajta, erősebb kell, vagy aládeszkazni.
Én helyi bádogos üzletből rendeltem, így nem volt sok a szállitási költség.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 30cm-ként van rakva a léc, ahol időnként járva lesz rajta. Évi 3-5 alkalom. Relatív nagy a különbség az árajánlatok között. Ami 0,4mm összesen 160 ezer, ami 0,5mm 280 ezer.
júl. 22. 13:58
3/5 anonim válasza:
Én a 0.5 mm-eset választanám így is. Nekem már ez is vékonynak erződik, a 0.4 mm-es szerintem nehezebben bírná a járkálást. Vagy akkor vigyázni kéne rá, csak kérdes, hogy az mennyire megvalósitható.
1-es voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
júl. 22. 15:47
5/5 anonim válasza:
Azon nem járni, rögtön horpad és deformálódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!