Második fürdőszobának + wc-vel, amit ritkán fogunk használni, sajnos alacsonyabban van a csatorna szintje alatt, ezért arra gondoltam, hogy emésztőnek leásnék 1 ibc tartályt? Elég lehet az az 1 m3? 2 felnőttnek 3 gyermeknek ?
Figyelt kérdés
júl. 21. 12:34
1/7 anonim válasza:
Láttam már ilyet.Szivatáshoz olyan szivattyú kell ami bele is fér.
2/7 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy lenne benne egy szivattyú ami átemel a "rendes" szennyvíz-hálózatba még sok is. Inkább készben gondolkodnék, hasonlóban:
3/7 A kérdező kommentje:
hát ülepíteni gondoltam..
júl. 21. 14:17
4/7 anonim válasza:
A föld össze fogja nyomni az ibc-t. Átemelő szivattyúzni kell.
5/7 A kérdező kommentje:
gondoltam, körbepalástolom. eszembe jutott nekemis hogy összenyomhatja. egyébként, hogyan lehetne azt megoldani, hogy a leendő fürdőből a rendes csatornába vezetni a vizet, úgy hogy a csatorna valszószínűleg magasabban futhat, mint ahova kerül a fürőszoba? Sajnos korlátozottak a lehetőségek, a fal mellett egyből a szomszéd telke van, régen egy azon hrsz volt a két ingatlan, igy szinte a szomszéd oldalán fut a csatorna , illetve ott van a hajdani derítő is. ahova a fürdőszoba kerülne az pedig az épületnek déli oldala. átellenben teljesen. tehát mindenen keresztül kellene hozni a csöveket stb.
júl. 21. 14:39
6/7 anonim válasza:
Milyen hely az ahol a csatorna rendszer feljebb van?
Én a wc-t tenném magasabbra.
7/7 anonim válasza:
#6: Pl. lejt a porta az utca felől. Sok ilyen van, mikor a ház épült még szennyvízhálózatról azt se tudták, hogy eszik-e vagy isszák, ezért logikusan a lentebbi pontra tették a wc-t meg a fürdőszobát, mert ugye lent volt a szikkasztó a porta alsó végében. Aztán kiépült a szennyvíz-rendszer és vagy átépítették az egészet, vagy inkább betettek egy kis házi átemelőt, mint amit a 2-ben belinkeltem. Utóbbi sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!