Milehet a reális munkadija egy ilyen keritésnek?
Cseréljük a keritést. Eddig egy vállakozóval beszéltem és ő adott is egy ajánlatot, de nem tudom eldönteni, hogy ez ilyen drága valójában a felszaladt árak miatt vagy csak sokat akar szakitani és ezért ennyi. Többet is hivtam de nem érnek rá napokig kijönni megnézni és ajánlatot adni, ennek a mostaninak meg el kellene fogadjam gyorsan ha jó mert felszabadult egy munkája és be tudna vállalni....
Amit csináltatni akarok:
Egyszerű zsaluköves betonkerités. A földbe kiásni a helyét kb 25 cm szélesen és 60-70 centi mélyen. Ez betonnal kiöntve és be vasazva. Erre jönne rá 3 sor zsalu tégla és 3 méterenként egy pillér ami 5 tégla magas. Mindezek természetesen vasalva, betonnal kiöntve és utolag a kő fedlap rátéve. A kerités természetesen vizszigetelve, végén az egész vakolva. Postaláda beépitett, és elektromos kapunak kiépitve. 1 kiskapu lesz és egy 2 szárnyas nagy kapu kb 4 méter. Ez összesen lenne 18 méter és az ajánlata 1,1 millió. Bács kiskun közepén vagyunk, mert ugya az sem mindegy. Szerintetek mennyi lenne a reális ára, vagy ez az?
Még olcsó is?
miért, szerintetek mennyi lehet az amit még elkérhetnek egy ilyen melóért, úgy hogy nem mondjuk rá azt, hogy jelentősen túl van árazva? 1,5m? 2m?
amúgy már folyik a meló, már ki van ásva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!