Járda aszfaltozás 40 ezer Ft/m2 reális ár 2023-ban?
Sziasztok!
Egy vállalkozás közműbekötés miatt feltörte majd helyreállította a házunk előtt a közterületen lévő beton járda egy részét. Viszont a beton lejtését nem jól csinálták meg, mert a ház felé viszi a csapadékot, ami nagy tócsában megáll a falnál. A javított rész mellett van egy régi szakasz, ami szintén befelé lejt, ők ehhez igazították a javított beton szintjét, de szerintem ez nem szakszerű így. A bontás előtt sosem állt meg így a víz, évek alatt sem volt soha ilyen panaszunk, most minden nagyobb eső után 4-5 cm mély tócsa áztatja a falat, amíg el nem szikkad.
Most ezen megy a boxolás a céggel, hogy hogyan legyen ennek a javítása. Ők azt mondják, hogy egy vékony aszfaltréteggel javítanák ki a lejtést. Az a javítandó rész, amit nem érintett a bontás, és így azt velem fizettetnék ki, nincs 2 m2 sem, és adtak egy bruttó 80 ezer forintos ajánlatot. Ez a több, mint 40 ezer/m2 reális lehet 2023-ban (még akkor is, ha kis területről van szó)? Én kissé sokallom, főleg, hogy ez már csak utólagos taknyolás lesz.
Ha nem fogadom el, mi a teendő? Fogyasztóvédelem? Vagy szóljak a közútkezelőnek?
Telefon felvesz, szád kinyit, hangod hallatod.
Nincs jobb ötletem.
De most így belegondolva ilyen buta ember nem létezik, hogy valamit azért ront el, mert mellette is el van rontva. Mi van, ha te másnap azt ki akartad javítani?
Ez egy kidolgozott lehúzás, amit mindenhol eljátszanak valószínű.
Simán feljelenthetőek.
Nem tudom mennyi aszfalt kell, de igazából vödrös kiszerelésben lehet venni.
Az életben nem lesz jó az amit ezek összeraknak. Alapból se csináltatok semmit szakikkal, mert g...i drága és g...i szar az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!