Mennyibe kerül 1 négyzetméter 5-10cm aszfaltozás?
Figyelt kérdés
Láttam egy '13-as kérdést, ahol azt írták, hogy 1500-2000 forint. Meglepődtem rajta, szerintem most a 10-szerese legalább.2023. szept. 20. 17:27
1/4 anonim válasza:
Az aszfaltozás olcsó - az útalap alá a drága. 5-10 cm vékonyságú aszfalt önmagában semmit nem ér, ha alatta homokos talaj van. Az aszfalt része ma is kijön 8-10.000 forint/m2-ből ami nyilván drágább, mint 10 éve, de nem tízszerese.
2/4 A kérdező kommentje:
1.: Akkor mennyi nagyságrendileg? 3-4-5-szöröse?
2023. szept. 20. 19:34
3/4 anonim válasza:
Nem volna egyszerűbb a Googlétól érdeklődni, mint itt a "hozzánemértőktől"??
4/4 anonim válasza:
Jó drága, kb. mintha duplán betonoznál. Ha olcsó lenne az aszfalt, akkor mindenkinek a betonozott kapubejárója le is lenne aszfaltozva. Így meg szétmarja a sózás télen a betont, mert drága megfizetni az aszfaltozást. És sajnos nincs olcsóbb alternatíva sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!