Lakásfelújításhoz biztonsági őrt, hogyan lehet találni?
Zavar a szomszédok folyamatos szövegelése a semmin, illetve hogy feltartanak. Jó lenne egy határozott személy aki a felújítás alatt jelen van vagy legalább az elején és tisztázza a szomszédokkal a helyzetet. Lehet, hogy az is elég lenne, ha ad nekem névjegyet és amikor jön valaki én átadom, hogy vele kellene egyeztetni.
És akkor ő telefonon rendezi a helyzetet, amennyiben ez kevés akkor helyszínre jön tisztázni a dolgokat.
Mennyibe kerülhet egy ilyen szolgáltatás? Biztonsági céget meg lehet ilyennel keresni?
Én is elvállalom, bár attól függ, mert még nem tudom, milyen problémáról van konkrétan szó, kik járkálnak oda és miért...?
Főleg ebben a melegben ki foglalkozik ilyen másokra rászállással....?
"átadom, hogy vele kellene egyeztetni."
Mit?...
"helyszínre jön tisztázni a dolgokat"
Milyen dolgokat?...
Na ez is elbutulás egyik jele, mikor valaki képtelen szemtől szemben megbeszélni a problémáit... Nehéz messengeren elküldeni valakit melegebb égtájakra, ha ott áll veled szemben.
Szóval kapd össze magadat, és állj ki magadért! Ne magyarázkodj, csak tájékoztasd a tényekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!