Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mit tegyek a bejárati ajtó alá?

Mit tegyek a bejárati ajtó alá?

Figyelt kérdés
Vettem egy új bejárati ajtót ami hangszigetelt és elég súlyos darab (55 kg) ami bent van még az se sokkal könnyebb (46kg), 3 éve tettem be ami pont beilleszkedett a nyílásba de nem tettem alá semmit ,rátettem a csempére ezért amikor valaki rá lép a küszöbre csikorog a fémlemez és recseg a csempe alatta, az új ajtót meg kellene emeljem kb. 3 centit mert alacsonyabb de nem tudom hogy milyen anyagot tegyek a csempe és a fém ajtótok közé , köszönöm az ötleteket előre is.

2021. jan. 3. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fa, XPS vagy van spéci anyag is ami olyan mint az XPS csak drágább
2021. jan. 3. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Az első megoldás szerintem jó lesz, vágok alá valami keményebb deszkát és lefestem ,nem komplikálom, köszönöm a gyors választ.
2021. jan. 3. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

csak faéket szoktak használni. Festeni?

Csavarok tartják az ajtót nem a fa az alján

2021. jan. 3. 21:38
 4/4 anonim válasza:
A spéci anyag, ami olyan mint az XPS csak drágább, az a Purenit. Nyomásálló, vízálló, nem rothad, nem bomlik le, ellenáll oldószereknek. Nem olcsó, de az XPS-el ellentétben terhelhető, hőszigetelése meg ugyanolyan. Faipari eszközükkel megmunkálhatón csak vágásnál, csiszolásnál a fával ellentétben roppant büdös a por, ami keletkezik. Nyilván tüdőnek is jót tesz, én maszkot használtam.
2023. febr. 3. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!