Cserepeslemez alsó felületére szeretnék filcréteget ragasztani, páralecsapódás megelőzése érdekében, milyen ragasztót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan ragasztó érdekelne, ami bírja a szélsőséges hőmérsékletet, nem fog elválni a felülettől.#cserpeslemez #antikondenzációs filcréteg
jún. 14. 21:14
1/10 anonim válasza:
Olyant keress, ami bírja a mínusz 20-tól a plusz 70(80)fokot...ugyanis a napsütötte lemez baromi forró lesz.
tudom mi volt a kérdés, de válassz más megoldást.
2/10 anonim válasza:
Eleve ilyet kell venni kapható ilyen is .
3/10 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés, gondolom hétpecsétes titok hogy a gyártó mivel ragasztja rá. Utólag, ha a lemez már fenn a tetőn, anyagfolytonos kialakítás nem is lehetséges.
4/10 anonim válasza:
Szórható purhabbal szokták utólagosan szigetelni a trapézlemezt. Fémváznál ez igazából teljesen okés, de hagyományos favázas tetőnél ez nem túl elegáns.
Ha még nem épült meg ez a tető, akkor meg tetőfóliát kell alá tervezni, ellenléccel, legalább 5cm légréssel, alul felül szellőzőkkel.
5/10 A kérdező kommentje:
Egy melléképület tetejére menne a cserepeslemez (kerti tároló 30m2), maradt anyagom egy nagyobb garázsról, ezen filces cserepelemez van, 15m2-rel kell pótolni a maradékot, de ilyen kis mennyiségben nem vállalják a filcezést.
jún. 15. 17:47
8/10 A kérdező kommentje:
Érted, nem tudok venni filceset, mert 50 m2 alatt nem filceznek. Sehol. Az országot körbetelefonáltam. Azért akarom magam filcezni.
jún. 15. 21:06
9/10 anonim válasza:
Melyik megyébe vagy kérdező? Vas megyébe tudok olyan helyet, ahol kis mennyiségbe is lehet venni filcezett trapézlemezt.
10/10 A kérdező kommentje:
Borsod. Ettől messzebb szerintem csak Szabolcs megye van Vastól.
jún. 16. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!