Páralecsapódás ellen valami nagyon jó infó?
Valószínűleg vakolás után nem vártatok meg a száradási időt, és festettek, burkoltak.pl: 6 cm estric beton kiszáradási ideje 58 nap, és a falnak is kell kb 45! A vakolaton lévő glett és diszperziós festék pedig tovább lassítja a kiszáradást.
Aludjatok nyitott szoba ajtóval, minden helységben min 1 ablak klincsét állítsd felfelé 45°-ba, ez amolyan szellőztető funkciója csukott állapotban. Így 1-3 hónap alatt kiszárad, addig viszont a kilincs maradjon 45°-ban.
Hátrány így többet kell fűtened.
Ezek a hordozható párátlanítók nem bírnak el ilyen párával. Ehhez már páramentesítő funkciós klíma kell pl midea all easy pro, ennek is folyamatossan kéne mennie min 1 hónapig.
1+
én kivárattam a kivitelezővel a száradási időket, ők már 1 hét után burkoltak és festettek volna.
Ha emiatt tönkre megy a laminált padló az sajnos nem garanciás a bolt részéről, esetleg a kivitelezőn tudod leverni.
4/4.
Igen ez a lenyeg.
Lehet nem irtam le mindent, s most potolnam.
Alap, fal, teto. Felment a teto, aram beveztve, nyilaszarok berakva, es ra utana mar belulrol be is lett vakolva. Es ennyi. Ez volt tavaly Novemberben. Utana ezt a 2 szobat kozel 10 honapig nem is laktuk. Ha jo ido volt, mindig kinyitottunk mindent hogy szaradjon. Sokszor volt mikor egesz ejjel nyitva voltak. Ennek iden oszre , ki kellett hogy szaradjon. Velemenyem szerint. Kulso vakolast 3 hete fejeztuk be. 2 honapja alszunk a szobakba. Elotte nem neztuk hogy mennyi a paratartalom. Esetlegesen egy digitalis furdoszobai ventilator megoldana a problemat? Mely erzekeli a belso paratartalmat s automatikusan be is kapcsol.
Ennyire nem fogjátok belehelni.
A fűtőpanelra hogy bírtak rábeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!