Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mire elég 3x40A?

Mire elég 3x40A?

Figyelt kérdés
Villanyautót szeretnék tölteni egyelőre konnektorról, kb. 6 hét, mire telepítik a fali töltőt. Van rá esély, hogy leabssza a biztosítékot? Rendeltem kábelt, amit lehet szabályozni az áramerősséget
ápr. 24. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3x40 amperrel fűrészüzemek működnek
ápr. 25. 06:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem vágta le. A töltőkábelen 10A-t állítottam be, egyelőre nem vágott le semmit. Nem tudom, mi az a kismegszakító
ápr. 25. 08:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Amit levág és vissza kell kapcsolni, az a kismegszakító. Mi van ráírva?
ápr. 25. 08:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Kinyitottam a kapcsolószekrényt, ott kb. 36-ig vannak szá,mozva a dolgok. Pár dolog, ami nincs használva, az le van kapcsolva, de a többi fel van. Van "érintésvédelmi relé", ami le van kapcsolva, ez normális?
ápr. 25. 08:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem normális.

A nyelve feletti matricán mi van írva A B C és egy szám. Például C32

És a villanyóránál, nem a kapcsolószekrényben.

ápr. 25. 08:48
 16/21 A kérdező kommentje:
Inkább lefotóztam: [link]
ápr. 25. 08:51
 17/21 A kérdező kommentje:
33. az érintésvédelmi relé
ápr. 25. 08:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Mégegyszer mondom: VILLANYÓRÁNÁL! A villanyóra alatt van 3 ugyanilyen kis billentyű.
ápr. 25. 08:56
 19/21 A kérdező kommentje:
ok, azt majd máskor tudom, most ott b@sszák a rezet betonkeverővel, akik éptik a kerítést
ápr. 25. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez a tábla csak az elosztó. Itt sehol sincs 40A-es kismegszakító - miért is lenne. Csak onnan tudjuk hogy tényleg 40A-van-e bent ha a villanyóránál lévőtn megnézed mi van ráírva.

Azt hogy mi van lekapcsolva, meg fel, azt így látatlanban nem tudjuk hogy így jó-e vagy sem. Sőt ha ott állnánk előtte, akkor sem lehetne megmondani, kellene a rajz, hogy lássa az ember mi hova van kötve. Kérdezd meg a villanyász aki csinálta hogy mi-merre-hányméter.

ápr. 25. 09:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!