Fóliasátor megfelelő kerti tárolónak?
Figyelt kérdés
Van kb 2x3 méteres fóliasátram oldalablakokkal, ajtóval.szerszámok, bicikli tárolására alkalmas lehet?márc. 6. 16:39
1/2 anonim válasza:
Nem. Magas lesz benn a páratartalom, mivel a földből is távozik a pára. Nyáron irdatlan meleg is lesz benne, hiába vannak rajta ablakok. Nem jó ilyesmit fóliasátorban tárolni. Kell venni vagy építeni egy tárolót. Tudom, hogy drága, építeni is egy 2x3-as 300-600 ezer forint, függően attól, hogy szigeteled-e vagy sem, de leszorítható ez kb. 150 ezerre is akár, ha úgy épül, hogy semmilyen előírásnak nem felel meg. Úgy is legalább 20 évig egyben marad. Épp most számoltam ki egy 2x3-as anyagköltségét, úgy, hogy tartod magad a szabványhoz, zsindelyfedést kap, szigetelt, 570 ezer forintra jön ki. Annyit azért a többség nem akar költeni egy tárolóra, inkább vesz egyet készen, jóval olcsóbban, akár egy lemezgarázst, lemeztárolót stb. ekkora méretben 150 ezer forint környékén megúszod a fém kertitárolót. Ez is meleg bír lenni nyáron, nem kicsit, de a fóliánál bármi jobb.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő írta iszonyat meleg lesz bent illetve pára ami nem tesz majd jót rozsdásodni fognak a biciklik. Nekünk lemez tárolónk van vannak rajta szellőzők teljesen megfelel kerti dolgok tárolására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!