Ablak utólagos vágása mennyi eséllyel lehetséges régi típusú bérháznál?
Sziasztok!
Tudom,hogy statikust igényel a dolog.Most csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi,hátha valaki már csináltatott hasonlót.
1800-as évek végén épült budapesti ingatlan legfelső szintje.A gang felé terveznék két vagy 3 nagy ablakot vágatni.Kb 3×120×280.Az összképbe nem rondítana,mert itt a gang csak 1 oldali,3 oldal sima házfal(bonyolult a ház elrendezése,nem részletezném) illetve csak Én járnék el a lakás előtti gangon.
Szerintetek esélyes egy ilyen régi épület esetén? Csak tapasztalatok érdekelnének,hogy egyáltalán esélyes-e,nem azt várom,hogy igent vagy nemet mondjon bárki.
Köszönöm szépen!
Ahogy az 1-es írta, közgyűlési napirendek közé felvetetni a kérésed, csatolva a statikai jegyzőkönyvet. Ha megszavazzák és jöhet a bontás-építés. Cserében ajánlj fel valamit (vakolathibák helyreállítása a házban stb.)
Azt, hogy a tulajdoni hányadból 100% kell-e, vagy elegendő-e a többség vagy a minősített többség, azt a közös képviselet majd megmondja. (Tulajdoni hányad változást nem okoz, csak a közös tulajdoni épületszerkezet átépítése van a terítéken.)
Remélem ez is segítség a számodra.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ez a lakógyűlés nem hangzik bíztatóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!