24 méter lemezkerítésének az ára miért másfél millió forint?
30 centi sávalap, 2 sor zsalu, oszlopoknál 1-1 méter mély, rá a lemez. stb.
Erre kértem két - állítólag jó szakitól - árajánlatot. Egyik 1 milliót a másik másfél milliót mondott.
Sima egyenes kerítés lenne.
3-4 nap munka.
Szerintetek, ezek hol élnek?
Bocsánat, ez csak munkadíj!
Erre még jön külön az anyagár!!!
"Szerintetek, ezek hol élnek?"
Honnan tudjuk ennyiből?
Én biztos nem fizetnék ennyit, ha csak 3-4 nap munka. A munkadíjnak reálisan max. félmilliónál meg kell állnia, ha 4 napig dolgozik rajta egy ember.
Meg aztán azt írod lemezkerítés, azt meg tudod csinálni magad is, nem kell hozzá extra tudás.
A jó kovácsoltvas kerítés, az igen, na az megéri az árát, mert az már rendes szakmunka. De a lemez az lókuki nem szakmunka...
szerintem is. max 500k.
Olyan érdekes, hogy hívtam egy szakit azt mondta, napi díja 40k. Namost ha 4 nap alatt végez 2 ember vele ezen az áron az akkor sem éri el az 500k-t. :D 320-ra jön ki... tehát az 500k még így is jó. erre bemondja a másfél milliót! :D
Ezt két nyugdíjas is megcsinálja 4 nap alatt.
Mit tud egy 40k-s szaki?
#7 Nagyon tanulságos és hasznos ez a film. Tervben volt nálam is a betonkerítés, de ezek után egyértelművé vált, hogy már ezt sem szabad kiadni vállalkozónak, magamnak kell megcsinálnom.
Siralmas volt látni, hogy a legegyszerűbb művelet, a betonkészítés sem megy... kézzel különbet és erősebbet keverek mint ezek, nemhogy betonkeverővel. A döbbenet az, hogy 1 hónap után olyan düledezést produkál az új kerítés, mint a régiek 60-70 év után. De azok legalább nem mocorognak, a természetes süllyedés/talajmozgás miatt dűltek meg évtizedek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!