Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 2025-től mivel fogunk fűteni,...

2025-től mivel fogunk fűteni, ha betiltjak a gázkazánt? (cirkó)

Figyelt kérdés
Mindenki elektromos árammal?
2023. szept. 16. 18:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"28-as a lényeg, hogy az új ingatlan esetében nem lehet gázfűtés az rendben, de te nem ezt írtad!"

De, pont ezt írtam.

2023. szept. 18. 22:37
 32/33 anonim ***** válasza:

Már nem tudom mit, melyik posztot írtad, de azon akadtam fent hogy milyen kis lazán mindenki, hogy betiltják, nem forgalmazható, meg új nem telepíthető aztán viszlát. Mitől gond?

Ha nem forgalmaznak, és nem engednek új telepítést (Új telepítés az is, ha maglévő gázkazános lakásodban kazánt cserélsz, mert a régi végleg elromlott, és megszerelhetetlen. Ez engedélyhez kötött, és új telepítésnem minősül.) Meg hol vásárolsz új készüléket ha nem forgalmazzák, mert betiltották?

2023. szept. 18. 22:56
 33/33 anonim ***** válasza:

2025-től csak az új építésű ingatlanokba nem lehet beszerelni. (Ha egyáltalán tényleg így lesz)

Aztán majd egyre kevesebbet fognak gyártani és egy idő után megszűnik.

2023. szept. 18. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!