Az Ariston Velis Evo 100 villanybojler hány embert tud kiszolgálni zuhanyzás esetèn?
Ez nem jó hozzá, csak ki és bekapcsolnak.
A hajduk tekerősek, servoval tudod esetleg szabályozni, egy arduinoval
Jó hozzá átalakítva. Csak a fűtőbetèt marad. A hőèrzèkelő felrakható a bojlerè helyett.
A termosztát órára, napi szinten paramèterezhető.
De ha nem pont ez, akkor egy hasonló. Lènyeg az órára való hőfok beállítás. Ezekbe van wi-fis is ès appról paramèterezhető, okos otthonba is rakható.
Értem mit szeretnél.
Ez egy olyan projekt amit ha elmondasz a párodnak akkor azt mondja hogy nem, mert borzalmasan kókány lesz a vége
Ez egy elkèpzelès mèg. Nem kókány, az mást jelent. Ez egy vezèrlès. Nem kell hozzá szètvágni semmit, normálisan izlèsesen meglehet csinálni. Ha tègla fal volna, simán szerelvèzdobozba mehet minden a bojler mellè, falba átcsövezve, nem is látod.
De nekem beton van, strang mögötte, így közvetlen bojler alá vagy mellè menne falon kívüli normális szerelvèny dobozba.(de akár alul közèppen hozzáèpítem, mintha része lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!