Mekkora villanybojler kell?
Figyelt kérdés
Egyedűl élek, most készül az első saját lakásom átrendezése. 60nm panel lakás. Mekkora bojler kell? 50 vagy 80l
Amit el kellene látnia:
150x60 fűrdőkád
Fürdőben kézmosó
Konyhában mosogató.
2022. szept. 27. 21:07
2/9 anonim válasza:
Szintén egyedül élek, és 80-ast vettem.
3/9 nemaRendőrség válasza:
Ketőnknek egy Ariston Wellis Evo 100 (80 literes) bőven sok.
40 fokra állítva elég lenne, de 50 fokra raktam inkább, mert kényelmesebb azzal borotválkozni.
De mi azzal számoltunk hogy 5-10 évre vesszük akkor pedig már lesznek gyerekek.
Ha neked ez még nincs láthatáron akkor vedd a kisebbet.
Esetleg hőszivattyúsat, ha van rá pénzed
4/9 anonim válasza:
Az 50 l es is bőven megteszi.És ezt sem kell jobban felfűteni 45-50 foknál.
5/9 anonim válasza:
Kádas fürdésnél kevés lesz az 50 liter, főleg ha még csak 45-50 fokra fűti. Meg hagyjuk már ezt a mániát, meg a vízkő.... mikor 1000x le lett írva, hogy 60 fok alatt egy bacityanya az ilyen bojler, vízkövezni meg így is úgyis kell időnként. A kérdező kádjába ha csurig töltené, akkor durván 150 liter víz fér bele, de ha csak 50-80 litert is tölt bele, akkor a végén már szinte hideg vize lesz, de semmiképpen sem komfortos hőmérsékletű. Én azért szeretek legalább 35 fokos vízben fűrdeni (megmértem).
6/9 nemaRendőrség válasza:
Az emberek nagyon apró részének szempont hogy tudjon kádban fürdeni...
7/9 anonim válasza:
#6 Ezt te milyen statisztikában olvastad? Kérdező meg kimondottam leírta, hogy neki kell a kádhoz. Melőhelyen zuhanyzom, de itthon meg kádban fürdök, és mondjuk egy megfázás alkalmával jól is esik elfeküdni a forró vízben. Én inkább azt tapasztaltam, hogy ott ahol nincs kád csak zuhanyzás, az hiányolják
8/9 anonim válasza:
Miért kellene csurig engedni a kádat?
9/9 Noren1989 válasza:
Nekem is az Ariston Velis 100as van.
Noshàt, kib@szott mód pazarlóan hasznàlom, egy 170x75ös kàddal. Szinte mindig telieresztve.
Szerintem neked egy 10-20literrel kisebb is bőven megteszi.
Szintén egyedül élek,macskàs faszi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!