Igaz az, hogy a villanyboyler csak függőlegesen szállítható?
Kevered a hűtőszekrénnyel.
A bojlernek semmi baja nem lesz fektetve.
Nyugodtan szállíthatod fektetve.
De az előttem válaszoló azt elfelejtette leírni hogy olyan boylert vásárolt aminek az üzemhelyzete fekvő..
Írtam, hogy szabályosan használjuk fektetve. (Egyébként lehet állítva is és fektetve is.)
Van olyan bojler amit fektetve is lehet üzemeltetni és állítva is de azokkal van a legtöbb probléma hosszútávon, hiába szabályos még nem működik rendesen. Ami csak fekvő használatra van azt csak fekve szabad üzemeltetni, persze lehet állítva is de akkor minimális lesz a melegvíz hozam mert teljesen más a fűtőbetét elhelyezése, teljesen más a búvárcső stb... A szállítás az mindegy nem oszt nem szoroz csak vigyázni kell ne sérüljön.
A hűtőket is lehet fektetve szállítani, csak minél hosszabb ideig van szállítva annál több időt kell várni a beüzemeltetéssel mert az olaj lassan folyik vissza a motorba és ezáltal ha azonnal be van üzemelve hamar tönkremehet az egész. Általában 24-36 órát kell várni hűtőknél a beüzemeléssel annyi idő alatt visszafolyik az olaj.
A fagyasztó ládák azok amik kényesebbek a szállításra. Vagy a fagyasztó szekrények de ott is már úgy vannak megoldva hogy ne legyen baj. A bojlert mindegy hogy szállítod csak stabilan legyen rögzítve hogy ne sérüljön mg ne boruljon ide-oda a kocsiban. Én anno simán az autóm hátsó ülésén hoztam haza a kis 80 literest, semmi baja nincs, mai napig hibátlanul üzemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!