Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Fűtésre optimalizált klíma?

Fűtésre optimalizált klíma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fűtésre optimalizált klímát keresek, ami H-tarifára köthető.

Daikin amin erősen vacillálunk, 80%ban japán gépben gondolkozunk, mivel 5 helységben is ez lenne, így mindenképp multi-split klímára van szükségünk 1-2 kültérivel.

Tudnátok kifejezetten FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT klímát javasolni saját tapasztalat alapján? Negatívumok is érdekelnek ha esetleg valakinek az van. Gree-ről és Mideáról lebeszéltek, de ha valakinek pozitív tapasztalata van, szívesen meghallgatom. Köszi! 😊

2023. aug. 8. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A daikin olyan mint az iPhone egyszer egy valamit kitaláltak jól a Daikin esetében az uru sarara klíma ami tényleg jó csak sajnos egy vagyon a többinél csak a márkát fizeted. A Gree jó több mint 10 éve foglalkozik vele a cég ahol dolgozom bár idén kicsit elszaladt az ára de azért még nem Daikin a Gree-nek a fűtésre optimalizált klímája az Amber Royal én ajánlani tudom az egész márkát de kinek mi.
2023. aug. 8. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik klímának már komoly múltja van és ad a minőségre az a Panasonic.

Sajnos ez az árán is meglátszódik.

2023. aug. 8. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Gree.
2023. aug. 8. 12:24
 4/4 nemaRendőrség ***** válasza:
Ilyennél én inkább légcsatornázható klímát vennék. Fele annyiba fog kerülni és “szebb” is
2023. aug. 8. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!