Van egy házam amibe 2 lakrész van. A másodikba is szeretnék vízórát mert eddig csak 1 volt. Kérhetek egy telekre második vízórát? Nem locsolásra hanem általános felhasználásra
Figyelt kérdés
Későbbiekben vagy ki akarom adni az egyik házrészt vagy leválasztatni és eladni2023. júl. 7. 18:18
1/8 anonim válasza:
Kérhetsz, nálunk is kettő van a két lakrészre.
2/8 anonim válasza:
Ahány tulajdonosa van az ingatlannak,annyi közmű óra lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre egy van csak én
2023. júl. 7. 20:47
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok. 1/1-ben enyém az ingatlan és így is mindkét óra az én nevemen van. Akkor biztos ufó vagyok bazze. :D
5/8 anonim válasza:
Kérhetsz ikresítést, minden közműre.
6/8 anonim válasza:
Érdeklődd meg a vízműveknél, mert itt nagyon eltérő válaszokat kaptál. Ráadásul lepontozták azt a válaszolót, akinek ilyen esete van, mint a tied, pedig neki megcsinálták, tehát konkrét esetről van szó.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
5+
Vizet és csatornát ikresíttettem 2021-ben...
A csatornát még meg is kellett terveztetnem.
Közben meglett a település új rendezési terve és és osztatlan közös tulajdon helyett, külön Hrsz-el épült már a ház. Mire felépült addigra az utca elkészült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!